Papricas de cartofi cu carnati

de Sidy in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 7616 vizualizari

 

O reteta mult apreciata in zona noastra, usor de facut si foarte repede...

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 200 g carnati afumat fiert
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben(verde)
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • usturoi(facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carnati:

Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati se taie in lungime si carnatul rotocoale( daca este prea gros se mai taie in doua)
Se pune la calit ceapa, ardeii si rosia si se lasa putin sa se inmoaie.Adaugam carnatii , pasta de ardei , usturoiul ( facultativ)amestecam si lasam inca 2 minute pe foc. Se adauga cartofii si apa pina trece de nivelul cartofilor.Se pune sarea si piperul necesar.Lasam sa fiarba acoperit pina ce incep cartofii sa se sfarme.
La servire adaugam patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:15

bun bun

klein 1

11.01.2011, 15:51

deja salivez.

MihaelaAni 1

13.01.2011, 10:33

ESTE FOARTE BUNA DAR ASTA ESTE O RETETA DE MANCARICA DE CARTOFI CU CARNATI PAPRICASUL ESTE CU TOTUL SI CU TOTUL ALTFEL

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat